AKTUELNO

Naučili su bitnu lekciju.

Par koji se vešto krije dok ostali jedva čekaju da budu u kadru su svakako Rebeka Popović i Marko Petrušević. Ipak njih dvoje su našli vremena da večeras pre spavanja komentarišu odnose sa roditeljima, ali i bivšim ljubavima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kad premotaš ceo svoj život, mislim nije mi neki, ali mi se motaju kroz glavu neke raznorazne situacije, ne znam što su se desile ni zbog čega, a tad ih nisam registrovala. Sad to doživljavam dosta drugačije, da li čovek sazreva. Svi ti moji momci koji su imali normalne porodice su drugačije gledali na mene. Kada su generalno roditelji razvedeni, oni uvek gledaju da što pre odu iz takve sredine, u odnosu na one sa roditeljima koji su zajedno. Oni su više u fazonu da budu u toj sredini što duže - govorila je Rebeka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovde je restart, kad izađeš shvatićeš sve, složićeš kockice. Biće mi sve ovo smešno. Učim ovde od ljudi, o nekim pametnim stvarima, učim od Miće, ali vidim i kod njih greške, svako ima mane, niko nije savršen. Moj tetka i teča su uspešni. Posao im je takav da moraju da putuju. Mog brata i dve sestre je uvek čuvala baba, uvek su deca kukala kako im nedostaju roditelji. Brat nije mogao to više i krenuo je malo lošim putem... - govorio je Petrući.

Zaljubljeni par je nastavio da komentariše situacije iz privatnih života pa su došli do teme odnosa sa sestrom i bratom.

Ja imam osećaj da mog burazera guraju više, on je u Americi. On je učio, sve normalno, a ja sam pravio gluposti. Ali dobro, drugačiji smo - priznao je Petrući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moja sestra je uvek imala osećaj da guraju više mene - govorila je Popovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'